Cosul este gol

Informatii despre livrarea comenzilor - Exclusiv UAT Nasaud

 

 

 

Atentie! - Nu livram in tara

 
 
 
Conditii de livrare : - comanda minima de 49.99lei
 

Costurile de transport nu sunt tarifate si nici facturate de catre protuners.ro

 
 

Livrarea se face doar pe raza Ors. Nasaud si in suburbii apartinatoare, in intervalul orar 9.00-17.00, de Luni pana Vineri, la adresa de livrare pe care a-ti mentionat-o.


Termenul de livrare este intre 2 ore si 7 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ si influentat de diverse motive cum ar fi, spre exemplu : produse comandate ce se afla in stocul furnizorului (la comanda), conditiile meteo ce afecteaza ruta deplasarii etc..


In cazul in care dupa 2 incercari nu veti fi gasitla adresa de livrare, va trebui sa va prezentati personal la punctul de lucru situat in Ors. Nasaud, Str. P-ta Noua, P-ta Agloalimentara (in interiorul Halei metalice), St. nr. 5  pentru ridicarea si plata produselor.


Important ! Asigurati-va ca adresa de livrare este aceea unde puteti fi gasit de Luni pana Vineri intre orele 9.00-17.00 si numarul de telefon este corect.Vă rugam sa va asigurati ca a-ti completat corect datele, o adresa sau un numar de telefon incorecte pot duce la intarzierea livrarii comenzii.


De fiecare data cand comandati produse de pe site-ul nostru veti fi contactat telefonic pentru verificarea si confirmarea comenzii/adresei de livrare.


Important! In cazul în care refuzati sa ridicati coletul si/ sau in eventualitatea altor probleme aparute în timpul procesarii comenzii sau a datelor gresit introduse, ne rezervam dreptul de a anula comanda si de a opri livrarea produselor catre dumneavoastra.


Multumim pentru intelegere si va dorim cumparaturi placute !Pentru întrebări şi alte informaţii ne puteţi contacta la adresa de e-mail contact@protuners.ro sau la nr. de tel 0753514901.

spacer
Tel./fax: +4 0363 401 623
Tel mobil1: +4 075 351 4901
Program: L-V 8:00-19:00
E-mail: contact@protuners.ro
Website detinut de Gaulica Radu P.F.A, CIF: 31671758, Reg.Com: F06/459/2013