Cosul este gol

Informatii despre livrarea comenzilor

Costurile de livrare nu sunt tarifate si nici facturate de catre protuners.ro iar acestea au urmatoarea formula de calcul:


  • Tarif Primele 3 kg National/Loco : 14 Ron/expediere;

  • Tarif Kg suplimentare National/Loco: 0,7 Ron/kg suplimentar;

  • Tarif Documente(Plicuri) National/Loco: 8 Ron/expediere;

  • Tarif Retur documente(facturi,avize,procese verbale etc.) :6 Ron/expediere;

  • Tarif Kilometri exteriori : 0,00 Ron/km exterior (se tarifeaza pe un singur sens,pentru livrari in localitati, altele decat cele din lista Centrelor Logistice NemoExpress;

  • Procent Asigurare : 1% din valoarea marfii;

  • Tarif Redirectionare Expediere/Retur expediere : Se aplica tarif intreg de expediere.


Nota: Lungimea maxima admisa la transport este de 6m. Tarifele afisate nu includ TVA si nici indicele de combustibil.


Livrarea se face doar pe teritoriul Romaniei, prin Nemo Express, in intervalul orar 9.00-17.00, de Luni pana Vineri, la adresa de livrare pe care a-ti mentionat-o.


Termenul de livrare este intre 2 si 7 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ si influentat de diverse motive cum ar fi, spre exemplu : produse comandate ce se afla in stocul furnizorului (la comanda), conditiile meteo ce afecteaza ruta curierului etc..


In cazul in care dupa 2 incercari agentul de livrari nu va gaseste la adresa de livrare, va trebui sa va prezentati personal la cel mai apropiat sediu Nemo Express pentru ridicarea coletului.


Important ! Asigurati-va ca adresa de livrare este aceea unde puteti fi gasit de Luni pana Vineri intre orele 9.00-17.00 si numarul de telefon este corect.


Daca doriti sa schimbati adresa de livrare va trebui să achitati o taxa suplimentara catre compania de curierat, in caz contar va trebui sa va prezentati personal la cel mai apropiat sediu Nemo Express pentru ridicarea coletului.


Vă rugam sa va asigurati ca a-ti completat corect datele, o adresa sau un numar de telefon incorecte pot duce la intarzierea livrarii comenzii.


Daca este prima data cand comandati produse de pe site-ul nostru veti fi contactat telefonic pentru verificarea si confirmarea comenzii/adresei de livrare.


Important! In cazul în care refuzati saridicati coletul si/ sau in eventualitatea altor probleme aparute în timpul procesarii comenzii sau a datelor introduse, ne rezervam dreptul de a opri livrarea produselor catre dumneavoastra.


Multumim pentru intelegeresi va dorim cumparaturi placute !


Pentru comenzile a caror pret depaseste suma de 299 Ron, transportul este gratuit.


Pentru întrebări şi alte informaţii ne puteţi contacta la adresa de e-mail contact@protuners.ro

spacer
Tel./fax: +4 0363 401 623
Tel mobil1: +4 075 351 4901
Tel mobil2:+4 076 704 1262
Program: L-V 8:00-19:00
E-mail: contact@protuners.ro
Website detinut de Gaulica Radu P.F.A, CIF: 31671758, Reg.Com: F06/459/2013